Altijd verse koffie of thee

Foto Bardie, omdat het ook anders kan!

Foto Bardie bestaat al sinds 1970 in kaatsheuvel en is een echt familiebedrijf met zeer veel persoonlijke aandacht voor onze klanten. Jeroen is de drijvende kracht achter Foto Bardie. De zaak is zeer centraal gelegen te midden van talrijke lokaties en mogelijkheden om foto's te maken zoals: De Efteling, Loonse en Drunense duinen, kastelen, boerderijen, Heusden vesting, strandjes, oude fabrieken, mooie landerijen en ga zo maar door.

Grote sortering
van lijsten

Op maat terwijl u wacht

In de winkel vindt u een zeer grote sortering lijsten, modern en klassiek, in allerlei maten, prijzen en kleuren. Passe partouts om de foto, om die er nog meer uit te laten komen, snijden we direct op maat terwijl u wacht. Ook de passe partouts zijn in vele kleuren op voorraad te verkrijgen.

Gezellige afsprakenhoek

Ook aan de kleinste gasten is gedacht

De winkel heeft een gezellige, gemoedelijke uitstraling, net als het atelier.Onze winkel heeft een gezellige afsprakenhoek met natuurlijk altijd verse koffie of thee. Voor de kleinste gasten onder ons staat er altijd een volle lollie boom.(als ze het mogen hebben van de ouders natuurlijk)

Alles mogelijk in onze,

Geweldige fotostudio

Onze fotostudio heeft geweldige unieke mogelijkheden. Elke hoek heeft wel een andere uitstraling. Ook met lampen en achtergronden kunnen wij de studio omtoveren.

Kunnen wij u snel welkom heten in onze winkel?

Wilt u ook een blijvende herinnering? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons, dan kunnen wij al onze mogelijkheden doorbespreken. En wie weet hangt er binnenkort ook een echte Bardie bij u aan de muur....

Scroll naar boven
Scroll naar top